ROYAL -Proiectat sa dureze

Avantajele profilului:

Profilul Royal, patentat Bel Profile, este unic atat prin forma, cat si prin atribultele sale functionale si estetice:

1. Inaltimea profilului, de 30,5cm, semnificativ mai mare decat a produselor similare disponibile (inaltimea uzuala = 24-25cm) sporeste rigiditatea panoului de tigla si creste, implicit, rezistenta acestuia la orice incercari mecanice.

2 si 3. Suprapunerea inferioara minima reduce pierderile de material.

4. Printul de identificare de pe spatele fiecarei placi confirma autenticitatea produslui.

5. Canturile suplimentare pe lungimea placii de tigla asigura scurgerea apei pluviale si contribuie la evitarea infiltratiilor.

6. Finisajul tridimensional asigura suprapunere perfecta a placilor de tigla, fara a se exercita nici o tensiune intre acestea.

7. Zona superioara de suprapunere este generoasa, pentru evitarea efectului de capilar

 

 

 

 

 

 

 

 

Atributele Royal:

Garantie 30 de ani

Produs din tabla prevopsita cu grosimea de 0,55mm, acoperisul Bel Profile Royal este garantat pentru 30 de ani si are o durata de viata medie estimata de 100 de ani.

Protectie poliuretan

Vopsita in sistem multistrat cu protectie Poliuretan 50μ – recunoscuta ca fiind cea mai eficienta in pastrarea proprietatilor tablei si a culorii acesteia – Royal isi va pastra aspectul regal un timp indelungat, chiar si in zonele cu salinitate crescuta.

Pas inalt

Pasul inalt, atipic, de 25mm, contribuie la rigidizarea invelitorii in fata deformarilor mecanice si desavarseste aspectul deosebit al acesteia.

Profilele usoare si rezistente, nuantele cu finisaj lucios sau texturat, gama completa de accesorii pentru montajul facil si eficient al invelitorii sunt doar cateva dintre argumentele pentru care tigla metalica Bel Profile reprezinta optiunea sigura pentru invelitoarea ta metalica.

Pentru o oferta personalizata de preturi sunati la tel . : +40737400600