Invelitoarea fara strapungeri

 

Solutiile prin faltuire Seamtech beneficaiaza de o serie de caracteristici care asigura durata de viata crescuta a invelitorii, indiferent de structura sau natura acesteia.

  1. Nu se peforeaza la fixare. Montajul se realizeaza exclusiv cu ajutorul clemelor de prindere si al accesoriilor special gandite pentru a inchideri optime, fara perforatii, ce asigura o durata de viata crescuta si un aspect estetic ireprosabil.
  2. Poate imbraca suprafete cu forme diversificate, atat in zona de invelitoare, cat si in cea de fatada. Se adapteaza la toate tipurile de invelitori, incepand de la pante de 3,5º, pana la pozitie verticala.
  3. Rigidizeaza acoperisurile expuse la actiunea vanturilor puternice prin dezvoltarea la nivelul acoperisului a unor forte de suctiune si smulgere mai mici decat alte tipuri de invelitori.
  4. Dezvolta reactii pozitive la variatiile de temperatura ale mediului extern, aspectul initial al lucrarii fiind astfel pastrat o perioada de timp indelungata (fara deformari sau tensionări).